Hollóka Grafikai Műhely

UI & Webszerkesztés oktató

Online oktatás, home office
Projekt alapú
A Hollóka Grafikai Műhelyben egyéves felnőttképzésekkel foglalkozunk grafika, illusztráció és ux/ui design szakirányokban, online oktatási formában. A UX/UI designerképzés Specializációnk-on szeretnénk bővíteni mentori csapatunkat a 2023 szeptemberében induló képzésünkhöz. Várjuk az oktatás gondolatával kacérkodó senior/medior kollégák jelentkezését. A szakunkról itt minden részletet megtalálsz:www.holloka.com/ux-ui-kepzes/

A képzés 3 modulból áll

1. UX,
2. UI,
3. Webszerkesztés(wordpress).

Utóbbi két modulunkhoz keresünk oktatókat. Jelenlegi oktatónk mindkettőt vitte, de igény esetén külön oktatók jelentkezését is várjuk.

Munkaidő

A szak 2 csoporttal zajlik(10-12 fő 1 csoport), az oktatás Januártól-júniusig heti 2x3 óra fix elfoglaltságot jelent 17.00-s kezdéssel, szerdán és csütörtökön. Az egész évre szóló pontos tanmenetet tavasszal megadjuk, ezért előre lehet tervezni egész évre, és az online oktatás miatt az utazásokba sem zavar be az oktatás.

Tananyag

A tananyagunk készen van, de természetesen ezt az új oktató magára szabhatja, az oktatásfejlesztésben segítjük az oktatókat. Az oktatási tapasztalat előny, de nem feltétel, mert előre alaposan kidolgozott oktatási módszertannal dolgozunk, és az idei tanév alatt az új mentorunknak lehetősége van az idei órákra is belátogatni.

Hallgatóink

Nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy felvételivel szűrjük a hallgatóinkat, így motivált grafikai alaptudással rendelkező felnőttek a diákjaink, akikkel élvezetes a munka. A tavalyi évfolyamunk hallgatói munkáit évkönyvünkben tekinthetik meg.

Gyakornoki program lehetőség

Képzésünkben gyakornoki programunk is van, amit szívesen bővítünk, ha szükségük van junior vagy gyakornoki utánpótlásra.Díjazás: A díjazásunk 8-10 ezer forint/óra óratípus függően, az oktatási idő alapján, megbeszélés szerint.

Amilyen oktatót keresünk

• magabiztos szakmai tapasztalattal rendelkezik
• pontos és megbízható
• jó kommunikációs képességei vannak
• empatikus, motiváló és kedves a hallgatókkal
• következetes és jól koordinál
• el tud köteleződni egy-két tanévre, és hosszú távon érdeki a tanítás
• biztosan belefér az idejébe a tanítás

Jelentkezem

Ha érdekel a pozíció, a jelentkezéseket a hollokamuhely@gmail.com címre várjuk (portfólió (opcionális, ha titoktartás miatt nincs) és cv) a pozíció megjelölésével (ui vagy/és webszerkesztés oktató), ezt egy online interjú és egy próbatanítás követi majd a végleges döntésünk előtt.Ha kérdésed van, Rékát telefonon is tudod keresni (+36306626115) Hétfőtől-péntekig 11.00-16.30-ig.