Brandfizz

Social Media Manager

Budapest - hybrid munkavégzés
Teljes munkaidő
Csatlakozz Social Media Managerként Magyarország legpezsgőbb Employer Branding ügynökségéhez.

Imádod az ügynökségi pezsgést? Rendelkezel több éves social media tapasztalattal? Álmodból felkeltve is simán megoldasz egy Facebook Ads Manager error kódot? Még a pincérnek is megjegyzed, ha van egy typo a menülapon? Beragadtál agency oldalon vagy megérett benned a váltás gondolata? Ha a “MEGOLDOM” a mottód és nem csak a jól bevett gyakorlatokat szeretnéd hónapról hónapra ismételni, akkor csatlakozz Európa legpezsgőbb munkáltatói márka laboratóriumához! Vezess social employer branding projekteket A-Z-ig és pezsdítsd fel karriered!

Feladatok

Online employer branding stratégia
Üzleti igényeknek megfelelő online employer branding stratégia kidolgozása, KPI-ok meghatározása, budget kezelés, majd eredménymutatók (CPM, CPV, CPC, ROAS, ROI) elemzése és riportálása az ügyfél felé. Mindez magában foglalja a nyomonkövethetőségnek a biztosítását is, UTM tagelés és Google Analytics segítségével. A stratégia részeként versenytárselemzés, piaci benchmarkok keresése és célcsoportok meghatározása, perszonalizált üzenetek kidolgozása az EVP-k alapján.

Kreatív tartalomtervezés és tartalomgyártás
Közösségi média, landing page, blog és hírlevél szövegek írása kreatívan, az ügyfél tone of voice guideline-jának és a perszónáknak megfelelően, kiváló helyesírással magyar és angol nyelven. Együttműködés grafikusokkal, innovatív grafikák tervezése & grafikus briefing.

Közösségi média menedzsment
Közösségi média felületek létrehozása, social media guideline és emergency plan kidolgozása. Az ügyfél közösségi média oldalainak teljes körű kezelése: tartalomtervezés, posztok időzítése, moderálása és kríziskezelés. Projektmenedzsment operatív és vezetői szinten.

Hirdetés- és kampánymenedzsment
Hirdetési fiókok létrehozása és az ügyfél üzleti igényeinek és HR stratégiai céljainak megfelelő integrált, online fizetett kampányok tervezése és megvalósítása. Hirdetések kezelése, célcsoport- és hirdetésoptimalizálás, remarketing: Google, Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok felületeken. Kampány eredmények nyomon követése és riportálása.

Húzz minket jobbra, ha

•Teljes munkaidőben pezsegnél seniorként a #TeamBrandfizz tagjaként employer branding projekteken.

•Van már tapasztalatod ügynökségi, tanácsadói oldalon.

•A szavak mágusa vagy. (Mindenre van egy frappáns megjegyzésed és beleviszed az „extra szószt” a szöveges tartalmaidba. Angolul is.)

•Már alkottál stratégiát, projekttervet és véghez is vitted. Stratégiaalkotás, visszamérés, javaslattétel.

•Álmodból felébresztve is otthon vagy a következő platformok és azok hirdetési felületeinek menedzselésében: Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok, Google

Jelentkezem

A jelentkezéseket a sparkle@brandfizz.hu email címre várjuk.