Spandora Esztétikai Központ

Marketing MAN

Budapest III. kerület
Teljes munkaidő
Központunk küldetése, hogy különlegessé tegyük a szépségápolás élményét és segítsük vendégeinket bőrük helyreállításában. A Spandora ötvözi az ősi szépségápolási gyakorlatokat a modern tudomány innovációjával. Exkluzív. Egyedi. Innovatív. Központunk Magyarországon egyedülálló, csúcskategóriás szolgáltatásokat és termékeket kínál, melyek új pillérre helyezik a bőrfiatalítás és ránctalanítás alapjait.
Budán található esztétikai cég keresi Marketinges hősét, aki bebizonyítja, hogy a szépségipar nem csak a nőket érdekli. Csak Téged másképp! Lenne igény részedről kreativitásra, rugalmasságra, és hogy jártas legyél social felületek kezelésében, cserébe minőségi munkahelyi légkört kapsz, elismerést a munkádért és természetesen fizetést is.

Téged keresünk, ha az alábbiak olvasása közben bólogatni kezdesz

• Social Media felületek kezelése (Instagramm, Tiktok)
• Kreatív tartalom/szöveg kidolgozása, elkészítése, majd postolása
• Photoshopban való jártasság
• Videós tartalmak összeállítása, megrendezése/megszervezése, vágása, szerkesztése.
• Influencer és egyéb együttműködéses projectek kidolgozása, leszervezése
• Jelenlegi, illetve új partnerekkel való kapcsolattartás (jó kommunikációs készség szükséges)
Kolosy téri irodánkban alig várjuk, hogy találkozzunk és együtt fejlődjünk, hogy még szuperebb hely legyünk. Nálunk nincs ugyan gyümölcsnap, de szerdánként van lángos, és kávé is egész nap. Legyen pár éves tapasztalatod, és folyékony angol nyelvtudásod, hiszen a munkád ezen a nyelven zajlik majd.

Jelentkezem

Amennyiben magadra ismertél várjuk jelentkezésed, a magyar mellé kérlek küldj angol nyelvű önéletrajzot a hr@spandora.hu emailre.